Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαθόπιστοι

Αρχική » Oneiro » αγαθόπιστοι

Ονειροκρίτης αγαθόπιστοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαθόπιστοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Η νοσταλγία στα όνειρα είναι ευοίωνη.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι νιώθετε νοσταλγία για οτιδήποτε, πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες αποδράσεις που δεν έχετε προγραμματίσει.

  • Η παράλυση στα όνειρα θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη κακό όνειρο ανεξαρτήτως των περιστάσεων το οποίο προμηνύει αρρώστιες και στεναχώριες.
    Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά η έκφανση φόβων ή και αδυναμίας που έχουμε στην πραγματική ζωή στο να αντιμετωπίσουμε κάποια κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

  • Ακόμα ένα όνειρο η ερμηνεία του οποίου, κατά τον ονειροκρίτη, αλλάζει ανάλογα με τον τόπο τον οποίο εμφανίζεται.

    Αν το σεντόνι είναι καλά διπλωμένο ή καλά στρωμένο και καθαρό, το όνειρό σας προμηνύει οικογενειακή χαρά και ευτυχία.

  • Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
    Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

Εγγραφή στο RSS - αγαθόπιστοι