Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαλλίασης

Αρχική » Oneiro » αγαλλίασης

Ονειροκρίτης αγαλλίασης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαλλίασης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

    Εάν δείτε ότι είστε λυπημένη/ος ή πιστεύετε ότι στο όνειρο νιώθετε μεγάλη λύπη τότε στην πραγματικότητα προμηνύονται χαρούμενες στιγμές και ειδήσεις.

  • Ο ταύρος, από αρχαιοτάτων χρόνων και διαπολιτισμικά, αποτελεί ονειρικό σύμβολο υγείας, ευρωστίας και θριάμβων.

    Το όνειρο προειδοποιεί για μελλοντικούς κινδύνους σοβαρούς αλλά πρόσκαιρους μόνο στην περίπτωση που θα δείτε ταύρο να σας κυνηγάει.

  • Οι μυρωδιές είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ότι οσμίζεστε μυρωδιές ευχάριστες και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα τότε να περιμένετε νέα ευχάριστα.

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Εγγραφή στο RSS - αγαλλίασης