Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαμιαίας

Αρχική » Oneiro » αγαμιαίας

Ονειροκρίτης αγαμιαίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαμιαίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παλεύετε με τα κύματα προσπαθώντας να σωθείτε από πνιγμό, σύντομα θα πάρετε από την εργασία σας τεράστια κέρδη.

  • Το κουνουπίδι στα όνειρα έχει διττή σημασία.

    Εάν δηλαδή είναι ωμό είτε το κρατάτε είτε όχι δεν έχει σημασία, τότε θα πάρετε κουράγιο από κάποιες μικρές χαρές-επιτυχίες που πρόκειται να έχετε τις επόμενες μέρες.

  • Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

    Εάν δείτε ότι είστε κουμπάρα ή κουμπάρος σημαίνει ότι λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα σας και των σχέσεων που έχετε αναπτύξει, θα πετύχετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

  • Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο ώστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας ότι σκάβετε έναν τάφο, σύντομα θα κάνετε δική σας και ευτυχισμένη οικογένεια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
    Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Εγγραφή στο RSS - αγαμιαίας