Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγανέ

Αρχική » Oneiro » αγανέ

Ονειροκρίτης αγανέ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγανέ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας ανέθεσαν κάποια αγγαρεία, το όνειρο σας προειδοποιεί να μην δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα, αφού δεν θα σας βγουν σε καλό.

  • Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

  • Το μαύρο χρώμα συνδέεται με θλίψη και στενοχώρια.

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

  • Παρότι οι κεφτέδες είναι ένα εκλεκτό έδεσμα στην πραγματική ζωή, όταν εμφανίζονται στο όνειρό μας είναι ένα προμήνυμα θλίψης και πτώσης του ηθικού μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Τα πράγματα φαίνονται καλά μόνο στην περίπτωση που εμείς δίνουμε τους κεφτέδες σε κάποιον άλλο.

Εγγραφή στο RSS - αγανέ