Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπητικιά

Αρχική » Oneiro » αγαπητικιά

Ονειροκρίτης αγαπητικιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπητικιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αγάπη

Ονειροκρίτης αγάπη

Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Τα μούρα είναι οιωνός για στενοχώρια.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας μουριά γεμάτη μούρα τότε να περιμένετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.

    Εάν όμως δείτε ότι κόβετε και τρώτε μούρα, να περιμένετε πίκρες και στενοχώριες που θα σας ταρακουνήσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χάνετε κάποιο αντικείμενο που δεν έχει καμία αξία για εσάς ή δεν σας αρέσει ή δεν το θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε καλά νέα καθώς αυτό είναι προμήνυμα ευημερίας και χαράς.

  • Το δόκανο (παγίδα) στο όνειρο αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι.
    Είτε θα πατάξετε επιτέλους τους εχθρούς που είχατε τόσο καιρό αν δείτε ότι το στήνετε εσείς, είτε θα σας βοηθήσει κάποιος που ποτέ δεν θα πιστεύατε ότι θα το έκανε, αν δείτε ότι πιάνεστε σε δόκανο (παγίδα).

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Για τα κόλλυβα ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν έχουν έρθει στο όνειρό μας για καλό.

    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας ότι τρώμε ή μας προσφέρουν κόλλυβα, Θα περάσουμε πολύ δύσκολες στιγμές, που θα διαρκέσουν πολύ καιρό.

Εγγραφή στο RSS - αγαπητικιά