Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπούλα

Αρχική » Oneiro » αγαπούλα

Ονειροκρίτης αγαπούλα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπούλα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

  • Η γραβάτα στα όνειρα θεωρείται πάντα δυσοίωνη, ιδίως όταν έχει πρωταρχική σημασία στο όνειρο σας με αποτέλεσμα να την θυμάστε έντονα.

    Έτσι εάν δείτε γραβάτα σε κάποιο όνειρο, είτε τη φοράει κάποιος είτε όχι, σημαίνει ότι σύντομα σας περιμένουν κακοτυχίες και στενοχώρια.

  • Τα περιττώματα όπως στη ζωή έτσι και στα όνειρα προμηνύουν μεγάλες οικονομικές επιτυχίες και μάλιστα σύντομα.

    Η μετάφραση του ονείρου αλλάζει μόνο άμα δείτε ότι τρώτε την κοπριά.

    Σε αυτήν την περίπτωση σύντομα θα λάβετε άσχημα νέα.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

  • Τα κεραμίδια στα όνειρα συμβολίζουν τις εύθραυστες, επιφανειακές “φιλίες” και συναναστροφές που συχνά πυκνά υποκινούνται από το συμφέρον.
    Αν δείτε λοιπόν κεραμίδια τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει ότι έχετε γνώσης αυτών και ξέρετε πολύ καλά που πατάτε και που βρίσκεστε.

Εγγραφή στο RSS - αγαπούλα