Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαρνίριστος

Αρχική » Oneiro » αγαρνίριστος

Ονειροκρίτης αγαρνίριστος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαρνίριστος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ιππασία ή έστω ότι είστε σε ιππικό όμιλο είναι πολύ ευχάριστο όνειρο.
    Σημαίνει ότι πρόκειται να καταξιωθείτε κοινωνικά και ότι θα έχετε πολλές απολαβές και οφέλη τα οποία θα δρέψετε εν εν ευθέτω χρόνω.

  • Το δηλητήριο στον ύπνο μας σε αντίθεση με την πραγματικότητα είναι πολύ καλό.

    Αν μάλιστα δείτε ότι το πίνετε σημαίνει ότι είστε πολύ δυνατός και ακέραιος χαρακτήρας και τίποτα δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

  • Αν δείτε ότι είστε νεκροθάφτης, θα συμβούν γεγονότα που θα αναστατώσουν όλους τους τομείς της ζωής σας: να περιμένετε ζημιές στα οικονομικά, τραύματα στα οικονομικά και συμφορές στα οικογενειακά σας.

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σπίτι καθαρό, αστραφτερό και τακτοποιημένο, τότε σας περιμένουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Εγγραφή στο RSS - αγαρνίριστος