Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαστό

Αρχική » Oneiro » αγαστό

Ονειροκρίτης αγαστό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαστό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μοιράζετε ή μοιράζεστε χρυσαφικά ή χρήματα ή χρυσά νομίσματα, πιθανό να βιώσετε στενοχώριες ή σοβαρή οικονομική δυσκολία.

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Ο νάνος στα όνειρα συμβολίζει ανθρώπους που θέλουν το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι μιλάτε και γενικώς συναναστρέφεστε νάνους τότε πιθανό άνθρωποι που θέλουν το κακό σας να προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Το χάος θα λέγαμε περισσότερο ότι είναι μια κατάσταση διαταραχής και ως επί το πλείστον αναφερόμαστε στην αίσθηση που έχουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και δυσκολευόμαστε να βρούμε άκρη.

  • Τα ρίγη στον ονειρικό κόσμο είναι μια κατάσταση που δηλώνει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο έχετε μάθει να ζείτε.
    Όπως είναι φυσικό να περιμένει κανείς, τα ρίγη δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό, καθώς σηματοδοτούν την στέρηση και την ανεπάρκεια σας στην μέχρι τώρα ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αγαστό