Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαστών

Αρχική » Oneiro » αγαστών

Ονειροκρίτης αγαστών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαστών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους. Το όνειρο κάποιες φορές συμβολίζει την μεταμέλεια για κάποιες πράξεις σας,

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε ένα έλκηθρο ή δείτε ένα έλκηθρο γενικότερα τότε να προσέχετε διότι κάποιο προγραμματισμένο σας ταξίδι εγκυμονεί κινδύνους.
    Επίσης το όνειρο ερμηνεύεται διαφορετικά αναλόγως το χρώμα του χιονιού, αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είσασταν σε φτώχεια, σημαίνει ότι αγνοήσατε τις ανάγκες της ζωής και το όνειρο λειτουργεί ώς υπενθύμιση.

  • Αν θα περίμενε κανείς ο κλέφτης στο όνειρό να αποτελεί ένα κακό οιωνό τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι .

    Αν δείτε κλέφτη στον ύπνο σας θα πρέπει να περιμένετε σύντομη οικονομική άνθηση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

Εγγραφή στο RSS - αγαστών