Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγαρεύω

Αρχική » Oneiro » αγγαρεύω

Ονειροκρίτης αγγαρεύω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγαρεύω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η θύελλα στα όνειρα ερμηνεύεται ως μεγάλες επικέιμενες αλλαγές και αναταράξεις στην ζωή μας.
    Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα, προμηνύονται απώλειες στις επιχειρήσεις και προβλήματα γενικότερα στα εργασιακά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

    Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Το να βλέπετε τον εαυτό σας στο όνειρό σας σαν ξενοδόχο (αν δεν είστε στην πραγματική σας ζωή), είναι ένα λαμπρό σημάδι πως σύντομα θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνθιση.

  • Σγουρός και μυρωδάτος βασιλικός ή γλάστρα - παρτέρι με βότανα που περιέχει βασιλικό υγιή, σημαίνει χαρές και ευτυχία οικογενειακή.

    Αν δείτε βασιλικό μαραμένο, κάποιο πρόβλημα θα παρουσιαστεί στην υγεία σας.

Εγγραφή στο RSS - αγγαρεύω