Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειίτιδα

Αρχική » Oneiro » αγγειίτιδα

Ονειροκρίτης αγγειίτιδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειίτιδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της ανάγκης για ταυτοποίηση στα όνειρα, δείχνει ανασφάλειες ή υποσυνείδητο φόβο αμφισβήτησης.

    Αν το όνειρο σας έχει να κάνει με επίδειξη, απώλεια, ψάξιμο κλπ. ταυτότητας, σημαίνει πως είστε άτομο ανασφαλές και χωρίς αυτοπεποίθηση.

  • Η λαιμαργία δεν αποτελεί καλό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε να τρώτε με λαιμαργία τότε πιθανό να προκύψουν καταστάσεις αρκετά αγχωτικές στις οποίες αν δεν προσέξετε και δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μην σας βγουν σε καλό και να σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθερό ή πεθερά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεδομένου ότι είστε ανύπαντροι, θα περάσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης στις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
    Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

  • Η κοπέλα που εμφανίζετε στο όνειρό μας είναι ένα σημάδι ερωτισμού.
    Αν η κοπέλα που εμφανίζετε έχει κακή όψη και αίσθηση όμως, το όνειρο αποτελεί έναν οιωνό κακό, καθώς θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστα νέα από ένα δικό σας άτομο.

Εγγραφή στο RSS - αγγειίτιδα