Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειακή

Αρχική » Oneiro » αγγειακή

Ονειροκρίτης αγγειακή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειακή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η άγκυρα προϋποθέτει τρία πράγματα: καράβι, ταξίδι και λιμάνι.
    Κυρίως, όμως συμβολίζει, ευόδωση ταξιδιού.
    Η εμφάνιση της άγκυρας στα όνειρα είναι θετικός οιωνός και συμβολίζει εντυπωσιακές επιτυχίες και ευμάρεια, επίτευξη στόχων.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά αποκτήσατε μια ακτινοβόλα ομορφιά, σημαίνει πως διακατέχεστε από σαφές αίσθημα κατωτερότητας και προσπαθείτε στον ύπνο να αναπληρώσετε αυτό που σας λείπει.

  • Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

    Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

Εγγραφή στο RSS - αγγειακή