Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειοχειρουργικές

Αρχική » Oneiro » αγγειοχειρουργικές

Ονειροκρίτης αγγειοχειρουργικές - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειοχειρουργικές

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα συμβολικό όνειρο, το άροτρο, είναι συνυφασμένο παραδοσιακά με την σκληρή δουλειά και τις απολαβές των έργων σας.

    Αν είδατε στο όνειρο σας άροτρο, σημαίνει ασυνήθιστη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σας.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα. Αν δείτε στο όνειρο σας έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

  • Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

  • Μερικές φορές στα όνειρα προβάλλονται σύμβολα και εικόνες που αντικατοπτρίζουν συναισθήματα που μας κατακλύζουν εκείνη την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - αγγειοχειρουργικές