Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελλόσαστε

Αρχική » Oneiro » αγγελλόσαστε

Ονειροκρίτης αγγελλόσαστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελλόσαστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

  • Ο ναύτης είναι θετικό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε λοιπόν ναύτες στο όνειρο σας τότε να περιμένετε νέα χαρούμενα που θα σας βγάλουν από μία δύσκολη κατάσταση.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

  • Μερικές φορές στα όνειρα βιώνουμε συναισθήματα τα οποία δεν εξωτερικεύουμε στην πραγματική ζωή.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

Εγγραφή στο RSS - αγγελλόσαστε