Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελογραμμένων

Αρχική » Oneiro » αγγελογραμμένων

Ονειροκρίτης αγγελογραμμένων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελογραμμένων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  • Το κλειδί όταν εμφανίζετε στα όνειρά μας συμβολίζει το κλειδί της ευτυχίας.

    Σε περίπτωση που δούμε ότι χάνουμε τα κλειδιά μας είναι σαν να χάνουμε και την τύχη μας.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε όμορφα, πλούσια και υγιή μαλλιά, να περιμένετε μεγάλη ευτυχία σύντομα.

    Αν τα μαλλιά σας είναι μπερδεμένα και προσπαθείτε να τα χτενίσετε, θα έχετε σοβαρά εμπόδια σε κάποια προσπάθεια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

Εγγραφή στο RSS - αγγελογραμμένων