Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελοζωγραφιστούς

Αρχική » Oneiro » αγγελοζωγραφιστούς

Ονειροκρίτης αγγελοζωγραφιστούς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελοζωγραφιστούς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το δηλητήριο στον ύπνο μας σε αντίθεση με την πραγματικότητα είναι πολύ καλό.

    Αν μάλιστα δείτε ότι το πίνετε σημαίνει ότι είστε πολύ δυνατός και ακέραιος χαρακτήρας και τίποτα δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Τα μάγια στο όνειρο συνήθως σημαίνει απάτη.

    Εάν δηλαδή δείτε ανθρώπους να χρησιμοποιούν μάγια ή τελετές μαγείας τότε πιθανό να πέσετε θύμα απάτης γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε τις επόμενες μέρες.

  • Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βιώνετε στο συγκεκριμένο όνειρο έχει γίνει πια σαφές στου αιώνες ερμηνείας των ονείρων, πως η εμφάνιση και μόνο συγγενικών σας προσώπων δεν αποτελούν καλό οιωνό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σπίτι καθαρό, αστραφτερό και τακτοποιημένο, τότε σας περιμένουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Το σχολείο είναι σύμβολο μάθησης αλλά και ξεγνοιασιάς.

    Έτσι αν είδατε ότι είσασταν στο σχολείο μαζί με συμμαθητές σας, σημαίνει ότι αναπολείτε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής πιθανόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και άγχους στην παρούσα φάση.

  • Συνήθως, στα όνειρα, η εικόνα μιας ομάδας μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη συνεργασίας και συναίνεσης με άλλους ανθρώπους για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι ή να αντιμετωπιστούν προκλήσεις.

Εγγραφή στο RSS - αγγελοζωγραφιστούς