Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελόμορφης

Αρχική » Oneiro » αγγελόμορφης

Ονειροκρίτης αγγελόμορφης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελόμορφης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει το χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχουμε εμείς οι ίδιοι ή το είδος των ανθρώπων που θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Συμβολίζει δηλαδή ευθύτητα και τιμιότητα.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

  • Το κλειδί όταν εμφανίζετε στα όνειρά μας συμβολίζει το κλειδί της ευτυχίας.

    Σε περίπτωση που δούμε ότι χάνουμε τα κλειδιά μας είναι σαν να χάνουμε και την τύχη μας.

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

Εγγραφή στο RSS - αγγελόμορφης