Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλικανός

Αρχική » Oneiro » αγγλικανός

Ονειροκρίτης αγγλικανός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλικανός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλωνα με το πως και που βρίσκετε ο κισσός.
    Αν το αναρριχώμενο αυτό φυτό βρίσκετε κάπου στη φύση μαζί με άλλη βλάστηση, τότε το όνειρο σας προειδοποιεί ότι έχετε αντίζηλους.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Το νεράντζι σε όποια μορφή και να εμφανιστεί στο όνειρο είναι κακό σύμβολο.
    Εάν λοιπόν δείτε νεραντζιά γεμάτη με νεράντζια ή μαραμένη τότε πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες, εμπόδια που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας αποθαρρύνουν.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

Εγγραφή στο RSS - αγγλικανός