Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλόφιλος

Αρχική » Oneiro » αγγλόφιλος

Ονειροκρίτης αγγλόφιλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλόφιλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου σας είναι ένας καταγάλανος και λαμπρός ουρανός, η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι και αν επιχειρήσετε για ένα μεγάλο διάστημα χρόνου.

  • Τα βραβεία στα όνειρα, κάποιες φορές συμβολίζουν την υποσυνείδητη ανάγκη για επιβεβαίωση.

  • Αν δείτε ότι φοράτε βέρα, τότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση σοβαρά. Αν δεν έχετε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε.

    Αν δείτε να πέφτει η βέρα κάτω, τότε πρέπει να αποδεσμευτείτε από τα δυσάρεστα άτομα πού σας περικλείουν.\

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε σαλάμι, πιθανότατα θα εμπλακείτε σε ιστορίες που στην αρχή θα σας φανούν γοητευτικές αλλά στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση.

  • Άλλο ένα κλασικό όνειρο που απασχόλησε τον πατέρα της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ.

    Στο προφητικό πεδίο, όμως, ο ακρωτηριασμός μέλους του σώματος μας δεν υποδηλώνει σεξουαλική στέρηση, αλλά αποτελεί σαφή προειδοποίηση για κάποιον κίνδυνο που παραμονεύει.

Εγγραφή στο RSS - αγγλόφιλος