Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλόφωνους

Αρχική » Oneiro » αγγλόφωνους

Ονειροκρίτης αγγλόφωνους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλόφωνους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλογόμυγες, τότε άνθρωποι, που την ύπαρξη τους έχετε προ πολλού λησμονήσει, θα παρέμβουν στη ζωή σας με τρόπο ενοχλητικό.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Το τσούγκρισμα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί σίγουρα ένα καλό οιωνό με όποιον τρόπο και να το δούμε.
    Στην περίπτωση που δούμε ότι τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά, βαμμένα ή άβαφτα, θα πρέπει να περιμένουμε στιγμές ευτυχίας μέσα στην οικογένεια και οικογενειακή γαλήνη.

Εγγραφή στο RSS - αγγλόφωνους