Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγείσωτης

Αρχική » Oneiro » αγείσωτης

Ονειροκρίτης αγείσωτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγείσωτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Αν βρεθείτε, στο όνειρο σας, σε χώρο δημόσιων λουτρών ως λουόμενος, να περιμένετε βάσανα και κίνδυνο κλονισμού της ψυχικής σας ισορροπίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ντους ή ότι πλένετε το σώμα σας σε μπανιέρα, μάταια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ευθύνες και ενοχές που σας βαραίνουν.

    Αν δείτε ότι πλένετε το πρόσωπο σας ή τα χέρια σας, σημαίνει πως έχετε κουραστεί από τη ζωή και είστε έτοιμος να τα «βροντήξετε».

  • Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε μια αφιέρωση, σημαίνει πως σύντομα θα λάβετε δυσάρεστα νέα.

    Αν την διαβάζετε πάνω σε τάφο, σημαίνει πως θα υποφέρετε από βαριά αρρώστια.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - αγείσωτης