Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιάζεσαι

Αρχική » Oneiro » αγιάζεσαι

Ονειροκρίτης αγιάζεσαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιάζεσαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
    Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι πάθατε κάποιο έγκαυμα και υποφέρετε από αυτό, θα υπάρξει μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία σας που θα σας αποτρέψει να ολοκληρώσετε προγραμματισμένες δουλείες που είχατε κατά νου.

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

Εγγραφή στο RSS - αγιάζεσαι