Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιαζόμουν

Αρχική » Oneiro » αγιαζόμουν

Ονειροκρίτης αγιαζόμουν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιαζόμουν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

  • Πολλοί άνθρωποι έχουν δει έστω και μία φορά ότι είναι μαθητές αφού έχουν τελειώσει το σχολείο.

    Εάν όμως αυτό το όνειρο σας προκαλεί άγχος τότε πιθανό να παρουσιάζετε στο όνειρο συσσωρευμένο άγχος και πίεση της καθημερινότητας.

  • Σε αυτό το όνειρο σημασία έχει ο τρόπος που ακούγεται το μουσικό αυτό όργανο και όχι το όργανο αυτό καθεαυτό.
    Επειδή το ακορντεόν είναι ένα όργανο που δεν είναι ούτε πνευστό, ούτε κρουστό, ούτε έγχορδο, έτσι και το όνειρο δεν έχει μία συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Ο κούκος, λόγω της "άτακτης" φυσικής του συμπεριφοράς, θεωρείται όνειρο το οποίο έχει να κάνει με την συζυγική - συντροφική πίστη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

Εγγραφή στο RSS - αγιαζόμουν