Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιοσύνης

Αρχική » Oneiro » αγιοσύνης

Ονειροκρίτης αγιοσύνης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιοσύνης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε αμόνι, ανεξάρτητα από το αν αυτό χρησιμοποιείται από εσάς ή κάποιον άλλον, σημαίνει ότι έχετε πάρει απόφαση να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια που κάνατε, και ότι θα κάνετε οτιδήποτε για αυτό το σκοπό.

  • Δεν εννοούμε την προβολή του εαυτού μας σε κάποιο κάτοπτρο, αλλά τα ειδωλολατρικά σύμβολα.
    Παραδοσιακά η ειδωλολατρία αλλά και τα σύμβολα της θεωρούνται προοίμιο κακών μαντάτων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Ο Άτλας, όπως και ο χάρτης, είναι συνυφασμένος με επικείμενα ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιήσουμε.

    Αν δείτε στο όνειρο σας πως κοιτάζατε σε έναν άτλαντα, σημαίνει ότι θα μελετήσετε προσεκτικά το συμφέρον σας πριν κάνετε αλλαγές ή ταξίδια.

Εγγραφή στο RSS - αγιοσύνης