Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιώνυμη

Αρχική » Oneiro » αγιώνυμη

Ονειροκρίτης αγιώνυμη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιώνυμη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κωμωδία και γενικά μία θεατρική παράσταση στο όνειρο συμβολίζει την απάτη.
    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε μία κωμική παράσταση, πιθανό να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στις οποίες να νιώσετε απατημένος/η, να πέσετε δηλαδή σε παγίδες από άτομα που δεν τα υποψιάζεστε για κάτι τέτοιο.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Στο πέρασμα του χρόνου ο τροχό έχει ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μιας και ανάλογα με την εποχή συμβόλιζε και κάτι διαφορετικό.
    Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως πάντα είχε μια θετική ερμηνεία.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

    Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο αγαπημένα σας σχέδια θα γνωρίσουν την αποτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα.

Εγγραφή στο RSS - αγιώνυμη