Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκάθωνα

Αρχική » Oneiro » αγκάθωνα

Ονειροκρίτης αγκάθωνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκάθωνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

    Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

  • Αν παρακολουθείτε ως θεατής κάποια εγχείρηση, στον ύπνο σας, τότε θα ληφθούν αποφάσεις για εσάς, από άλλους στους οποίους δεν έχετε πρόσβαση και λέγειν.

    Αν πάλι δείτε ότι εγχειρίζεστε εσείς, ενώ δεν συντρέχει λόγος στην ζωή σας, θα έχετε καλή υγεία.

  • Οι παλιοί ερμηνευτές ονείρων πίστευαν πως όταν εμφανίζεται ο υάκινθος στον ονειρικό μας κόσμο, το όνειρο προμηνύει καινούργιους έρωτες και ερωτική πίστη άνευ όρων.

  • Όταν αντικρίσουμε στεφάνι στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο το όνειρο διαδραματίζεται.
    Στην περίπτωση που το στεφάνι εμφανίζεται στο όνειρο ανθισμένο τότε αυτό συμβολίζει ερωτική πληρότητα και απολαύσεις.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

Εγγραφή στο RSS - αγκάθωνα