Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκίστρωσα

Αρχική » Oneiro » αγκίστρωσα

Ονειροκρίτης αγκίστρωσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκίστρωσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Και το εδώλιο συγκαταλέγεται στα δυσοίωνα όνειρα, με αρνητική χροιά στην ερμηνεία τους.

  • Αν δείτε ποτιστήρι και δει το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε λουλούδια , θα διαλυθούν κάποιες αμφιβολίες που έχετε στον αισθηματικό τομέα.

    Βλέπε επίσης Πότισμα

  • Τα κιάλια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν ένα σημάδι ότι τα πράγματα που περιμένετε δεν θα πάνε όσο καλά νομίζετε.
    Παρόλα αυτά οι αποκλίσεις δεν θα είναι μεγάλες και το κακό θα γίνει ίσια ίσα για να σας παιδέψει, χωρίς όμως να καταστρέψει τελικά κάτι.

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Το να βλέπετε τον εαυτό σας στο όνειρό σας σαν ξενοδόχο (αν δεν είστε στην πραγματική σας ζωή), είναι ένα λαμπρό σημάδι πως σύντομα θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνθιση.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

Εγγραφή στο RSS - αγκίστρωσα