Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκαλιασμένες

Αρχική » Oneiro » αγκαλιασμένες

Ονειροκρίτης αγκαλιασμένες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκαλιασμένες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας βλαστημά, τότε θα έχετε πολύ τύχη τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα αυτό το όνειρο σημαίνει ότι καλλιεργείτε τάσεις που δεν δείχνουν ευαισθησία και συμπαράσταση για τους συνανθρώπους σας.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, πιθανόν να λάβετε άσχημες ειδήσεις ή δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε ένα χώρο με πάρα πολύ θόρυβο, θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας καθώς θα προκύψει μεγάλος ανταγωνισμός.

  • Βάρκα και βαρκάδα σε νερά ήρεμα, με ευχάριστη παρέα,υποδηλώνουν άνθρωπο με ευθύ και τίμιο χαρακτήρα, που αργά ή γρήγορα, θα απολαύσει την εκτίμηση των άλλων και θα γνωρίσει την επιτυχία.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μια καταστρεπτική πλημμύρα που παρασέρνει σπίτια, ανθρώπους και ζωντανά, να περιμένετε μεγάλες αναστατώσεις στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αγκαλιασμένες