Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκούσα

Αρχική » Oneiro » αγκούσα

Ονειροκρίτης αγκούσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκούσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία προσώπου στα όνειρα με καστανά μαλλιά θεωρείται οιωνός έρωτα ή επικείμενου δεσμού.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μια καταστρεπτική πλημμύρα που παρασέρνει σπίτια, ανθρώπους και ζωντανά, να περιμένετε μεγάλες αναστατώσεις στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας να βιδώνετε βίδα, τότε θα σας διακατέχει σταθερότητα και επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα, σε περίπτωση που δεν έχετε εργασία
    θα είναι μία καλή προειδοποίηση να αρχίσετε να ασχολείσθε ποιο εντατικά με αυτόν τον τομέα που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα ταραγμένη και άγρια, φυλαχτείτε από τους κινδύνους που περικλείει κάτι που επιχειρείτε.

    Θα πρέπει να μελετήσετε ξανά, προσεκτικά τα σχέδια σας, έστω και αν χρειάζεται να αναβάλετε για λίγο την ολοκλήρωση τους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρεί τε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αγκούσα