Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκυλώνεσαι

Αρχική » Oneiro » αγκυλώνεσαι

Ονειροκρίτης αγκυλώνεσαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκυλώνεσαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Το αγκίστρι είναι συνυφασμένο με το δόλωμα. Τα άτομα που μας το προσφέρουν στα όνειρα στήνουν παγίδες εις βάρος μας, για αυτό και θα πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπιστοσύνη που ενδεχομένως δείχνουμε προς αυτά.

  • Αν δείτε ότι φοράτε βέρα, τότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση σοβαρά. Αν δεν έχετε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε.

    Αν δείτε να πέφτει η βέρα κάτω, τότε πρέπει να αποδεσμευτείτε από τα δυσάρεστα άτομα πού σας περικλείουν.\

  • Στην περίπτωση που εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμο ξάστερος ουρανός, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστα πράγματα καθώς το όνειρο σας αποτελεί ένα καλό σημάδι.
    H ξαστεριά συμβολίζει το τέλος των βασάνων και των δυσκολιών.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Γενικά οι πολλές ασχολίες στα όνειρα υποδεικνύουν ότι υπάρχουν ψυχολογικές ή και συναισθηματικές ελλείψεις που προέρχονται από το υποσυνείδητο.
    Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρέχετε και δε φτάνετε, αυτό είναι απλά μια αντανάκλαση των προβλημάτων της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - αγκυλώνεσαι