Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκωνιάζονταν

Αρχική » Oneiro » αγκωνιάζονταν

Ονειροκρίτης αγκωνιάζονταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκωνιάζονταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα μπιζέλια είναι ένα διφορούμενο σύμβολο γιατί εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα το δούμε.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε φρέσκα μπιζέλια είναι πιθανό να διανύσετε μία περίοδο στον ερωτικό τομέα, διασκέδασης και ικανοποίησης.

  • Το μολύβι και η παρουσία του στα όνειρα είναι αρνητικό σύμβολο.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή γράφετε με μολύβι σε οποιαδήποτε επιφάνεια, πιθανό να υπάρξουν αποτυχίες στα αισθηματικά σας ή στα επαγγελματικά και ματαίωση των προσδοκιών σας.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

    Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλεξίπτωτα που πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται, ή αν δείτε ότι εσείς πέφτετε με αλεξίπτωτο χωρίς όμως να φοβάστε, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές που καταβάλλετε για κάποιο σκοπό θα επιτύχουν.

  • Ο θώρακας όπως και η ασπίδα είναι σύμβολο προστασίας και δύναμης και η ερμηνεία πηγάζει από τους χρόνους όπου η πανοπλία είχε θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

  • Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

Εγγραφή στο RSS - αγκωνιάζονταν