Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκύλη

Αρχική » Oneiro » αγκύλη

Ονειροκρίτης αγκύλη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκύλη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
    Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

  • Το χρυσάφι στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από το χρυσάφι στην πραγματική ζωή αν και στο όνειρο το χρυσάφι δεν προμηνύει μόνο υλικά πλούτη.

  • Το βέλος είναι ένα ερωτικό σύμβολο και συνήθως το όνειρο αυτό ακολουθείται από ευχαρίστηση.

    Μπορείτε να περιμένετε περιποιήσεις, γιορτές και ευχάριστα ταξίδια.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

  • Το σκιάχτρο μπορεί να είναι φτιαγμένο για να τρομάζει τα πτηνά, πολλές φορές και τους ανθρώπους για να μην πλησιάζουν τις καλλιέργειες, ωστόσο όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας κάθε άλλο παρά τρόμο έχει έρθει να προκαλέσει.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Εγγραφή στο RSS - αγκύλη