Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγναντεύεστε

Αρχική » Oneiro » αγναντεύεστε

Ονειροκρίτης αγναντεύεστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγναντεύεστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παραδοσιακά θεωρείται όνειρο που απευθύνεται σε γυναίκες αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό και η ερμηνεία ισχύει για όποιον δει ότι πλένει ρούχα ανεξαρτήτως φύλλου.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι βάζετε μπουγάδα με ασπρόρουχα, να περιμένετε σκοτούρες και θλίψεις.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Στο όνειρο , η παρουσία κάποιου κλινικά ηλίθιου ατόμου , συνεπάγεται δυσκολίες και στεναχώριες.
    Αν όμως δείτε ότι σας αποκαλούν ηλίθιο ή ότι φέρεστε σαν ηλίθιος , τότε η ευφυΐα σας είναι αναμφισβήτητη και αποτελεί το τρομερότερο όπλο σας.

  • Ο ανανάς όταν εμφανίζεται στον ύπνο μας, σε οποιαδήποτε μορφή του, είναι ένας καλός οιωνός και σημάδι επιτυχίας κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

    Είναι ένα σημάδι ευημερίας και γενικής χαλάρωσης, χωρίς όμως να δηλώνει παραίτηση.

Εγγραφή στο RSS - αγναντεύεστε