Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοήσαμε

Αρχική » Oneiro » αγνοήσαμε

Ονειροκρίτης αγνοήσαμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοήσαμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά αποκτήσατε μια ακτινοβόλα ομορφιά, σημαίνει πως διακατέχεστε από σαφές αίσθημα κατωτερότητας και προσπαθείτε στον ύπνο να αναπληρώσετε αυτό που σας λείπει.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

  • Η κοπέλα που εμφανίζετε στο όνειρό μας είναι ένα σημάδι ερωτισμού.
    Αν η κοπέλα που εμφανίζετε έχει κακή όψη και αίσθηση όμως, το όνειρο αποτελεί έναν οιωνό κακό, καθώς θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστα νέα από ένα δικό σας άτομο.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο πίνετε σαμπάνια, μην περιμένετε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας χωρίς να κοπιάσετε και χωρίς να περιορίσετε τη σπάταλη ζωή που κάνετε.

  • Τα μανιτάρια είναι αρνητικό σύμβολο και για τον επαγγελματικό τομέα και για τον αισθηματικό.

    Εάν δείτε μανιτάρια τότε προμηνύονται ειδήσεις και καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

Εγγραφή στο RSS - αγνοήσαμε