Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοηθεί

Αρχική » Oneiro » αγνοηθεί

Ονειροκρίτης αγνοηθεί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοηθεί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

  • Παρότι οι κεφτέδες είναι ένα εκλεκτό έδεσμα στην πραγματική ζωή, όταν εμφανίζονται στο όνειρό μας είναι ένα προμήνυμα θλίψης και πτώσης του ηθικού μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Τα πράγματα φαίνονται καλά μόνο στην περίπτωση που εμείς δίνουμε τους κεφτέδες σε κάποιον άλλο.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

  • Ο σουγιάς μπορεί στην πραγματική μας ζωή να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μας λύνει τα χέρια, στα όνειρά μας όμως δεν έχει καθόλου αυτήν την ερμηνεία.
    Αν δούμε στο όνειρό μας σουγιά θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα εντάσεις, τσακωμούς και ερωτικές απιστίες.

Εγγραφή στο RSS - αγνοηθεί