Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοημένο

Αρχική » Oneiro » αγνοημένο

Ονειροκρίτης αγνοημένο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοημένο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Ένα μηχάνημα κατεξοχήν ανύψωσης βαριών πραγμάτων.
    Έτσι και στη συμβολική του μορφή θα πρέπει να περιμένουμε την αναστύλωση του ηθικού μας από κάποιον τρίτο.
    Αν είστε χειριστής γερανού το όνειρο συμβολίζει τη κολοσσιαία προσπάθεια που έχετε κάνει για κάποιο σχέδιό σας πρόσφατα.

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

Εγγραφή στο RSS - αγνοημένο