Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοούμενους

Αρχική » Oneiro » αγνοούμενους

Ονειροκρίτης αγνοούμενους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοούμενους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ρακί, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις και καυγάδες από τους οποίους μόνο ζημιωμένος θα βγείτε.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν ρακί, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας που, αναλόγως εύκολα στήνει ή εύκολα του στήνουν τρικλοποδιές στη ζωή.

  • Το μαγκάλι είναι ένα διφορούμενο σύμβολο.
    Εάν δείτε μαγκάλι αναμμένο τότε πιθανό να βιώσετε είτε έντονες ερωτικές απολαύσεις είτε οικονομικά κέρδη.
    Εάν όμως είναι σβησμένο, τότε συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

  • Στην καθημερινή της χρήση η λέξη αυτή υποδηλώνει συνωμοτικές ενέργειες και «μαγειρέματα» στον χώρο, κυρίως της πολιτικής.

Εγγραφή στο RSS - αγνοούμενους