Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνωστικισμό

Αρχική » Oneiro » αγνωστικισμό

Ονειροκρίτης αγνωστικισμό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνωστικισμό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η εξάρθρωση είναι ένα ατυχές όνειρο που προοιωνίζει πάντα κακοτοπιές.
    Δεν παίζει ρόλο το τι ακριβώς συμβαίνει ή τα περιβάλλοντα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ονείρου καθώς από την στιγμή που το κύριο σύμβολο προς ερμηνεία η εξάρθρωση κάποιου μέλους σας το όνειρο έχει αρνητική σημασία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Ο έντονος βήχας στα όνειρα προμηνύει μια προδιάθεση για θέματα υγείας που αφορούν είτε εσάς είτε κοντινά σας άτομα.

    Αν δείτε ότι βήχετε στο όνειρό σας, τότε πιθανότατα να σας προϊδεάζει το όνειρο για πιθανά θέματα υγείας τα οποία θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Η αίσθηση της νύστα στα όνειρα δεν αποτελεί καλό οιωνό.

Εγγραφή στο RSS - αγνωστικισμό