Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγοράζω

Αρχική » Oneiro » αγοράζω

Ονειροκρίτης αγοράζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγοράζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους. Το όνειρο κάποιες φορές συμβολίζει την μεταμέλεια για κάποιες πράξεις σας,

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον αδελφό ή αδελφή, είναι κακό σημάδι και προμηνύει δυσχέρεια ή κακοτυχία γενικά.

    Αν συζητήσετε με τον αδελφό ή την αδελφή σας αυτό σημαίνει ότι η δυσχέρεια θα είναι σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ αν απλά σας πλησιάζει, σημαίνει ότι θα είναι σε επαγγελματικό.

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας βασιλόπιτα και είστε γυναίκα, το όνειρο είναι ευοίωνο και θετικό: σημαίνει χαρές και υλικές απολαβές.

    Αν είστε άντρας, φυλαχτείτε από ζημιές και κακοτυχίες.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

    Αν δείτε ότι παρακολουθείται μεγαλοπρεπή γαμήλια τελετή άλλων, θα πάρετε δυσάρεστα νέα για συγγενικό σας πρόσωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πεντακάθαρα τζάμια δωματίου που αφήνουν το φως να περάσει ανεμπόδιστα και θριαμβικά, σύντομα θα συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο που θα επιστρέψει από μακριά.

Εγγραφή στο RSS - αγοράζω