Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγοραίας

Αρχική » Oneiro » αγοραίας

Ονειροκρίτης αγοραίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγοραίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η θαλαμηγός είναι ένα ευχάριστο ονειρικό σύμβολο τη οικογενειακής σας ζωής.
    Αν στο όνειρο σας η θαλαμηγός ταξιδεύει σε γαλήνια νερά να περιμένετε κάθε ευτυχία και χαρά.
    Αν το ταξίδι σας ενοχλεί για κάποιο λόγο θα έχετε φασαρίες στην προσωπική σας ζωή.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Ο θυρωρός, ένα επάγγελμα που τείνει να εκλείψει πλέον, είναι συνυφασμένος στον παραδοσιακό ονειροκριτών με την εμπλοκή στις ζωές των ανθρώπων λόγω της φύσης της δουλειάς του.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι φίλοι σας αποχαιρετούν τότε το όνειρό σας σημαίνει την πλήρη παραίτηση σας από σημαντικά ζητήματα.

    Αν δείτε όμως ότι εσείς αποχαιρετάτε κάποιον δικό σας τότε θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

  • Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
    Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

Εγγραφή στο RSS - αγοραίας