Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγορανομικά

Αρχική » Oneiro » αγορανομικά

Ονειροκρίτης αγορανομικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγορανομικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσετε να έχετε μια συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Η παραμάνα είναι ένας θεσμός που έχει πλέον εκλείψει από τη ζωή μας.
    Αν, παρόλα αυτά, είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας παραμάνα ή ότι εσείς η ίδια είστε παραμάνα, να γευθείτε στη ζωή σας χαρές και απολαύσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το μέτρο.

  • Ο ναύσταθμος στο όνειρο συμβολίζει μετακίνηση.
    Εάν λοιπόν δείτε ναύσταθμο γεμάτο με πολεμικά πλοία τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να αναγκαστείτε να μετακινηθείτε είτε μόνοι σας είτε με την οικογένειά σας.

Εγγραφή στο RSS - αγορανομικά