Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγορασμένη

Αρχική » Oneiro » αγορασμένη

Ονειροκρίτης αγορασμένη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγορασμένη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

    Αν ξεκινάτε για κυνήγι, σημαίνει πως είστε έτοιμος να αποπειραθείτε το επαγγελματικό άλμα που σχεδιάζατε να κάνετε τόσο καιρό.

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Αν είστε ανύπαντρος ή ανύπαντρη και ονειρευτείτε ότι αρραβωνιάζεστε, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στην αναζήτησή σας για μια ευτυχισμένη σχέση.

  • Είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο, παρόλα αυτά αν μέσα στο όνειρό σας δείτε ότι κοιμάστε πάει να πει ότι έχετε πλήρως παραιτηθεί από τη ζωή και δεν περιμένετε να γίνει τίποτα.
    Αν κοιμάστε μαζί με κάποιον ερωτικό σύντροφο όμως θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μια σειρά από ευτυχισμένες μέρες.

  • Τα λουριά στα όνειρα συμβολίζουν δέσμευση και πιέσεις.
    Εάν περνάτε μία περίοδο στη ζωή σας που έχει καταβάλλει το άγχος και η πίεση τότε είναι πολύ πιθανό να δείτε στο όνειρό σας λουριά.

  • Τα ιερά ζώα των Ινδών, σύμβολο της ευφορίας.

    Όταν παρουσιάζονται στα όνειρα των ανθρώπων της υπαίθρου και των ξωμάχων, τα ζώα αυτά προοιωνίζουν καλές σοδειές και άμεσο μέλλον εξασφαλισμένο.

Εγγραφή στο RSS - αγορασμένη