Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγορεύσεων

Αρχική » Oneiro » αγορεύσεων

Ονειροκρίτης αγορεύσεων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγορεύσεων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

  • Αχλαδιά φορτωμένη καρπούς και υγιής γενάτη φύλα, σημαίνει μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σας.

    Αχλαδιά άρρωστη ή δύσμορφη, σημαίνει κίνδυνο της υγείας σας.

    Επίσης, αν δείτε ότι τρώτε αχλάδια ζουμερά και νόστιμα, να περιμένετε σημαντικά κέρδη.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

    Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

  • Τα ρεβίθια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας αποτελούν έναν κακό οιωνό.
    Ποιο συγκεκριμένα εάν δούμε ότι τρώμε τα ρεβίθια, τότε το όνειρό μας αυτό προμηνύει οικογενειακά προβλήματα, προστριβές και δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - αγορεύσεων