Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγουροκόβονται

Αρχική » Oneiro » αγουροκόβονται

Ονειροκρίτης αγουροκόβονται - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγουροκόβονται

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

  • Εάν δείτε ότι κάνετε σεξ με το αντίθετο φύλο αυτό είναι πολλές φορές η διέξοδος του οργανισμού διότι απέχετε καιρό από αυτήν.
    Εάν όμως δεν απέχετε και δείτε ότι κάνετε έρωτα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

  • Η ερμηνεία ενός τέτοιου τυπικού εφιάλτη στον οποίο σας καταδιώκουν είναι ότι δυσκολεύεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν και απεγνωσμένα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτό.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
    Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

Εγγραφή στο RSS - αγουροκόβονται