Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγουρωπή

Αρχική » Oneiro » αγουρωπή

Ονειροκρίτης αγουρωπή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγουρωπή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παραδοσιακά θεωρείται όνειρο που απευθύνεται σε γυναίκες αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό και η ερμηνεία ισχύει για όποιον δει ότι πλένει ρούχα ανεξαρτήτως φύλλου.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι βάζετε μπουγάδα με ασπρόρουχα, να περιμένετε σκοτούρες και θλίψεις.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Ο κατάλογος όταν εμφανίζεται στο όνειρό σας σημαίνει την ακαταστασία και την έλλειψη οργάνωσης που σας χαρακτηρίζουν.
    Είναι ένα όνειρο που στην ουσία σας λέει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να τακτοποιείστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Ο νάνος στα όνειρα συμβολίζει ανθρώπους που θέλουν το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι μιλάτε και γενικώς συναναστρέφεστε νάνους τότε πιθανό άνθρωποι που θέλουν το κακό σας να προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε ότι φυσάει δυνατός άνεμος, σημαίνει ότι θα υποστείτε οικονομικές καταστροφές και θα πληγεί η αξιοπιστία σας.
    Αν όμως δείτε ότι φυσάει ήρεμος, φρέσκος αέρας που σας αναζωογονεί, σημαίνει ότι θα έχετε υλικά κέρδη ως ανταμοιβή για το ήθος σας.

Εγγραφή στο RSS - αγουρωπή