Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγράμματη

Αρχική » Oneiro » αγράμματη

Ονειροκρίτης αγράμματη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγράμματη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ερημίτης είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονειρικά σύμβολα καθώς αντιπροσωπεύει την ανάγκη για επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ερημίτη τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

  • Η ρετσίνα στον ονειρικό κόσμο, αποτελεί έναν οιωνό καλό.
    Αν βρίσκεστε σε γλέντι, πίνοντας τη και κάνοντας κέφι, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε καλά νέα και επερχόμενη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κοιτάτε στο παράθυρό σας και ακούτε βροντές, τότε θα εξαπατηθείτε από κάποιο κοντινό σας άτομο
    που δεν το περιμένατε, θα σας στεναχωρήσει αρκετά αλλά θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε αρκετά γρήγορα.

  • Η παρουσία της αγχόνης στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες αναπόφευκτες και δυσεπίλυτες,δεν θα έχετε απολύτως δυνατότητα αντίδρασης στις αντίξοες καταστάσεις που θα προκύψουν.

  • Η κατσαρίδα στα όνειρα θεωρείται ότι συμβολίζει στεναχώριες και βάσανα.

    Έτσι, η κατσαρίδα στο όνειρό σημαίνει ότι θα έχεις μικροενόχλήσεις από τους φίλους, τους γονείς ή τα αδέρφια σου ενώ αν εργάζεται τότε στη δουλειά σου θα έχεις κάποιο μικρό επεισόδιο με συναδέλφους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έχουν αναθέσει φόρτο εργασίας, είτε άλλου είδους καθήκοντα, ακόμα και μέσα στην οικογένειά σας, μην αγχωθείτε.

Εγγραφή στο RSS - αγράμματη