Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγρεύομαι

Αρχική » Oneiro » αγρεύομαι

Ονειροκρίτης αγρεύομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγρεύομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Η κοπέλα που εμφανίζετε στο όνειρό μας είναι ένα σημάδι ερωτισμού.
    Αν η κοπέλα που εμφανίζετε έχει κακή όψη και αίσθηση όμως, το όνειρο αποτελεί έναν οιωνό κακό, καθώς θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστα νέα από ένα δικό σας άτομο.

  • Ο σουγιάς μπορεί στην πραγματική μας ζωή να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μας λύνει τα χέρια, στα όνειρά μας όμως δεν έχει καθόλου αυτήν την ερμηνεία.
    Αν δούμε στο όνειρό μας σουγιά θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα εντάσεις, τσακωμούς και ερωτικές απιστίες.

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

  • Η ρετσίνα στον ονειρικό κόσμο, αποτελεί έναν οιωνό καλό.
    Αν βρίσκεστε σε γλέντι, πίνοντας τη και κάνοντας κέφι, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε καλά νέα και επερχόμενη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούν.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Εγγραφή στο RSS - αγρεύομαι