Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριεμένοι

Αρχική » Oneiro » αγριεμένοι

Ονειροκρίτης αγριεμένοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριεμένοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας βρίσκεστε σε ιππόδρομο και παρακολουθείτε ιππικούς αγώνες τότε σας προειδοποιεί να προφυλαχθείτε από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος που μέχρι πρότινος θεωρούσατε φίλους σας, διότι έχετε δίπλα σας εχθρούς στην πραγματικότητα και θέλουν να σας βλάψουν.

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Ό,τι σκεφτόμαστε για τη δόξα δεν έχει καμία σχέση το αν δούμε στον ύπνο μας ότι μας δοξάζουν.
    Θεωρείται κακός οιωνός από τους παλαιότερους και όχι άδικα.
    Είτε δείτε ότι έχετε μεγάλη δόξα εσείς είτε άλλοι, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί παραμονεύει η παταγώδης αποτυχία!

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο,τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

    Το ζαχαροπλαστείο και τα είδη ζαχαροπλαστικής στο όνειρο σηματοδοτούν την προσεχή ευημερία σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτή την εποχή.

  • Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
    Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

Εγγραφή στο RSS - αγριεμένοι