Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριοβλέπεστε

Αρχική » Oneiro » αγριοβλέπεστε

Ονειροκρίτης αγριοβλέπεστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριοβλέπεστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κριθάρι στα όνειρα, εάν είναι σε μορφή φυτού σε φυσικό περιβάλλον, όπως χωράφι, τότε δεν αποτελεί καλό σημάδι.
    Συγκεκριμένα συμβολίζει κάποιο στόχο που θα βάλετε και δεν θα σας δυσκολέψει καθώς θα συναντήσετε εμπόδια.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Η Ελληνική παράδοση έχει για κάποιο λόγο συνδέσει την παρουσία του ηγούμενου στα όνειρα με την απιστία και τα κρυμμένα μυστικά τα οποία όταν αποκαλύπτονται δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - αγριοβλέπεστε