Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριοβλέπεται

Αρχική » Oneiro » αγριοβλέπεται

Ονειροκρίτης αγριοβλέπεται - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριοβλέπεται

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε βελούδο, σημαίνει μεγάλη επιτυχία.

    Αν δείτε βελούδινα αντικείμενα, τότε θα ανταμειφθείτε και θα ανακουφιστείτε από δυσκολίες που τυχόν σας βασανίζουν.

  • Γαλοπούλα. Το αντιπαθητικό αυτό πουλερικό, παραδοσιακά ερμηνεύετε ως πολύ καλός οιωνός στα όνειρα!

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας γαλοπούλα σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας, ακόμα κι αν κάνετε συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

  • Το τάβλι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ εύστοχο τρόπο ψυχαγωγίας στην πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δείχνουν να μην είναι καθόλου έτσι.

Εγγραφή στο RSS - αγριοβλέπεται